Sign in
Download Opera News App

 

 

Henry Danger Quiz: Only True Fans Can Answer these Questions Correctly.

Are you an ultimate fan of all things Danger? Take this fun trivia quiz to find out! Nickelodeon's new game, The Ultimate Henry Danger Trivia Quiz, will put your Henry Danger knowledge to the test.

Take this quiz to find out if you're the Ultimate Henry Danger Fan!!

1. Which super Villain used to be Captain Man's Sidekick?

A. The toddler

B. Drex

C. Jeff


2. What is Henry's new super power?

A. Hypermotility

B. Time travel

C. Fast Dancing


3. In the "Danger & Thunder" special, who joined forces with our heroes to fight the toddler

A. Max Thundermans

B. Dr. Colloso

C. Thundergirl


4. Who most recently found out Henry's Secret?

A. Jasper

B. Piper

C. Schwoz


5. Which love filled pastry does Captain Man eat?

A. Cake

B. Muffin

C. Croissant


6. What is the name of Schwoz's spaceship?

A. Cosmic Catapult

B. Galaxy voyager

C. Love shuttle


7. Charlotte's machine makes Electricity out of?

A. Hiccups

B. Screams

C. Burps


8. In what commercial does Piper star?

A. Fred Lobster

B. Junk-N-Stuff

C. Club Soda


9. What creatures do Captain Man and Kid danger rescue in space?

A. Aliens

B. Butterflies

C. Bunnies


10. Which is NOT a flavour of Frittles?

A. Poppin' Purple Plum

B. Ragin' Red Rhubarb

C. Bodacious Blue Bacon


11. What disguise has Captain Man and Kid danger not worn yet?

A. Clowns

B. Bee-keepers

C. Three Muchachos

Image credits: nick.com.au

Answers

1. B

2. A

3. C

4. A

5. B

6. C

7. B

8. A

9. C

10. A

11. B

How Well Did You Perform?

Grade yourself out of 11 and Drop Your Score in the Comment Box Below, Let's see the Real Fans Of Henry Danger

Don't Forget to also like and share to your Friends

Content created and supplied by: Anthonyh (via Opera News )

A. Fred Lobster A. Hiccups B. Drex Captain Man Henry Danger

COMMENTS

Load app to read more comments