Sign in
Download Opera News App

 

 

Henry Danger Trivia: Only a Genius Fan Can Answer These 11 Ultimate Questions Correctly.

Picture yourself in the world of Henry Danger...Full of villains and mischief! Do you have Captain Man's super strength or Kid danger's catlike reflexes?

Take this quiz to find out now!!

1. How many people in total know about Henry's secret?

A. 4

B. Everyone

C. 7


2. Who was the first villain that Henry and Ray Fought?

A. The toddler

B. Dr Minyak

C. Jeff


3. Which test did Charlotte have to pass to work at Junk 'n' Stuff?

A. The pickle test.

B. The shoe test.

C. The bad guy test

4. In Episode 1, how did Henry find Junk 'n' stuff?

A. On a newspaper

B. Online

C. At school


5. What is Henry's catchphrase?

A. "Feels good"

B. "Let's do this"

C. "Time to rain down some danger


6. What night does Henry cook chilli balls?

A. Friday.

B. Thursday.

C. Monday.


7. Who is the dumbest criminal through the series?

A. Dr Minyak.

B. Jeff.

C. The time jerker.


8. What does Jasper love the most?

A. Bucket.

B. Snakes.

C. Technology.


9. What is Ray allergic to?

A. Nuts.

B. Chocolates.

C. Dairy.

10. What was Henry's side effects when he went through the densitizer?

A. He could never talk.

B. He had a hand coming out of his ear.

C. He breathed fire when he laughed.


11. What was the name of the girl Henry kissed in an elevator?

A. Tiffany.

B. Chloe.

C. Bianca.

My Answers

1. A

2. C

3. C

4. A

5. A

6. B

7. B

8. A

9. A

10. C

11. C

How Many of the Questions do you think you answered correctly? Are you worthy to be called a Fan of Henry Danger?

Don't forget to LIKE and drop YOUR ANSWERS in the comment box below. Thank you.

Content created and supplied by: Anthony0 (via Opera News )

B. Danger Henry Kid Minyak C. Jeff

COMMENTS

Load app to read more comments